Opgebrand en uitgeblust

Wat ik heb geleerd van mijn burn-out

Over de auteur

auteur Linda GroenLinda Groen (1972) is professional organizer, zelfstandig ondernemer en auteur. Ze adviseert en ondersteunt haar klanten bij het ordenen en structureren van hun woon- en werkomgeving en schrijft over professional organizing.

Linda kreeg op haar 26ste een burn-out. Overbelasting blijft een terugkerend onderwerp in haar leven. Pas nadat ze voor de tweede keer overspannen was en haar ontslag had ingediend, heeft ze haar leven rigoureus omgegooid. In haar advieswerk en ook privé spreekt ze regelmatig mensen die dezelfde valkuilen tegenkomen als zij in de afgelopen jaren. Deze mensen zou ze graag helpen. Het boek Opgebrand en uitgeblust is daarvan het resultaat. Linda wenst niemand een burn-out toe, maar wel wat je ervan kunt leren: moeilijke levenslessen die tot mooie resultaten kunnen leiden.

Linda is sinds 2006 zelfstandig ondernemer. Van haar burn-out heeft ze namelijk geleerd dat ze niet erg geschikt is om voor een baas te werken. Naast het advieswerk binnen haar bedrijf, schrijft ze boeken en columns. In 2012 is haar boek Wat een bende! gepubliceerd, een zelfhulpboek over de oorzaak van rommel. Twee jaar later heeft ze met twee anderen een lesboek over professional organizing geschreven voor mbo-studenten. Linda schrijft tevens maandelijks een column voor een Amsterdamse website over organizen in het dagelijks leven.

Meer informatie over Linda's bedrijf, boeken en columns is te vinden op www.opruimspecialist.nl.

Copyright © 2015.