Opgebrand en uitgeblust

Wat ik heb geleerd van mijn burn-out

Reacties

Aangrijpend
Herkenbaar
Ik heb gehuild en gelachen tijdens het lezen van dit boek.
Wanneer ik de term burn-out google, komt er een enorme lading informatie over mij heen. De informatie die ik vind is allemaal erg zakelijk van toon. U belicht met uw verhaal de andere kant van de zaak: het persoonlijke aspect van een burn-out. Aan de hand van de dagboeken die u toentertijd bijhield, vertelt u het verhaal. Deze dagboekfragmenten heeft u aangevuld met de visie die u nu heeft op de situatie. Naar mijn mening kan dit waardevol zijn voor andere mensen die burn-out zijn.
Wat ik proef in uw verhaal is dat u zich vaak onbegrepen en machteloos voelt. In mijn omgeving heb ik ook te maken gehad met iemand die burn-out was. Die persoon vertelde mij hetzelfde. De strijd die continu gevoerd moet worden om een balans te vinden tussen werk, privé en life itself, lijkt mij verschrikkelijk vermoeiend.
De tips die u soepeltjes verweven heeft in dit boek, zal ik persoonlijk ook wat vaker gaan toepassen. Bedankt voor het delen van uw persoonlijke verhaal. Ik denk dat uw openheid het steuntje in de rug voor iemand kan zijn die het allemaal net even niet meer ziet zitten.
Ik ben onder de indruk. Indringend, aangrijpend en vooral gedurfd om je zo kwetsbaar op te stellen.
Voor eenieder: leest als een trein en doet je iemand met een burn-out begrijpen!
Harmen van Doorn
Interessant boek. Wel heftig. Wat ik zo mooi vind, is dat je naast de dagboekfragmenten de beschouwing van nu neerzet.
Al voordat ik het boek in handen had, feliciteerde ik je met dit dappere boek, nu ik het heb gelezen, weet ik, dat die betiteling op zijn plaats is.
Je hebt een fraaie structuur bedacht: de afwisseling van dagboekfragmenten met actuele teksten werkt goed. En de titel vind ik heel goed: inhoudelijk treffend, maar bovendien zo mooi ritmisch.
Mijn persoonlijke taxatie is, dat met name de mensen rondom hem/haar die een burn-out moet zien te verwerken, baat kunnen hebben bij je boek, meer zullen snappen van het feit, dat de patiënt een strijd met zichzelf moet voeren om die burn-out te overwinnen.
Linda, je hebt er goed aan gedaan, je verhaal op schrift te stellen!
Linda is in staat om kort en krachtig pijnlijk duidelijk te maken wat de impact is op haar leven, relatie en omgeving. De lessons-learned vanuit het heden helpen om dat nog beter te bevatten.
Prettig geschreven en leest daardoor snel weg. Wellicht te snel, een overdenking voor jezelf na ieder hoofdstuk is een aanrader. Dit boek verdient de ondertitel: Wat ik heb geleerd van mijn burnout en wat heb jij daar aan! Levenslessen liggen voor het oprapen.
Een pageturner
Wow, aangrijpend, kwetsbaar, herkenbaar en heftig. Ik heb het boek in 3 uur in één ruk uitgelezen...een aanrader voor iedereen die een burnout had, heeft of niet wil krijgen.
Angelique Bouwman - Organizing Academie
Ik heb je boek in één adem uitgelezen. Je proces is heel herkenbaar. Top geschreven, het leest heerlijk weg. Zeer de moeite waard.
Wat dapper dat je dit boek hebt uitgegeven. Je geeft je bloot en daardoor begrijp ik veel beter wat er de afgelopen jaren in je leven heeft gespeeld.
Ik heb het boek in één ruk uitgelezen: goed geschreven. Het leest heel makkelijk en prettig. Het is herkenbaar en heftig. Wat sterk dat je geleerd hebt van je burn-out. Het is veel informatie, maar het is duidelijk en overzichtelijk opgeschreven. Reflecterend.
Wat prachtig dat je de moed hebt om jouw ervaringen met anderen te delen!
Ik heb met veel belangstelling je boek gelezen. Het leest heel prettig (ik had het daardoor ook snel uit) en er staan veel herkenbare maar ook nieuwe zaken in voor mij. Dank je wel dat je dit wilt delen!
Na het lezen van dit boek besef ik pas dat een burn-out iemands leven langdurig en indringend beïnvloed.
Het belangrijkste wat me bij is gebleven van het boek is dat je zoveel pijn hebt gehad! Ik hoop van harte dat het lukt om zo naar je lijf te luisteren dat je dat niet meer hoeft mee te maken.
Linda, je schrijft heel fijn. Kort, duidelijk en de opbouw is heel goed.
Wees trots op dit boek, hier is veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig geweest.
Het komt wel dichtbij.
Wat een herkenning. Niet zozeer dat ik zulke hevige burn-out-klachten heb als jij, maar wel in het feit van alsmaar het verstand boven het gevoel laten gaan. Moeilijk om dat om te buigen, maar wel noodzakelijk.
Ik ben onder de indruk van het boek. Je durft je zo eerlijk en kwetsbaar bloot te geven. Wat krachtig en dapper!
Ik heb het met bewondering gelezen en er ook iets uitgehaald voor mijzelf. Dank daarvoor!
Het boek is heel prettig geschreven. Mooi hoe je worsteling, de dalen en ook zeker hetgeen je ervan hebt geleerd zo naar voren komen.

Copyright © 2015.